Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Xilocorp Forest Ltd.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Constructii case in rate
1 lei
Brand
Constructii in rate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Firma de constructii din Buzau executam lucrari de constructii industriale si civile (hale,case de locuit,amenajari interioare si exterioare,reparatii si intretinere,instalatii gaze,instalatii electrice,instalatii tehnico-sanitare,instelatii de aductiune apa,canalizari,instalatii contra incendiului si altele asemenea) pe etape sau la cheie.

Lucrarile se contracteaza cu plata esalonata pe perioade si etape prestabilite cit si cu plata ulterioara in rate lunare stabilite de comun acord cu beneficiarul.Cea din urma varianta necesita garantii legale.

Firma noastra s-a adaptat la cerintele pietei astfel incit sa ajutam beneficiarii in a-si duce la indeplinire proiectele nesuportind imediat povara financiara a platii manoperei catre executant.

Mentionez ca in cazul platilor in rate lunare nu se percepe nici un tip de comision si dobanzi si cuantumul cit si periodizarea acestora se stabileste de comun acord cu beneficiarul prin contract legal.Va asteptam sa ne contactati pentru a ne dezvolta impreuna.

Tel.0763813306/0721813500/0238701842.persoana de contact Moisescu Daniel.
Din Gura in Gura